Центральне агентство нерухомості та АФНУ (Асоціація фахівців з нерухомості (ріелторів) України)

Центральне агентство нерухомості – це команда професіоналів на ринку нерухомості, націлених на результат та довгострокову співпрацю з кожним клієнтом.  Усі агенти є сертифікованими спеціалістами (сертифікація проводиться АФНУ спільно з Фондом держмайна України)  та членами Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України (АФНУ).

Про Асоціацію.

З 1995 року в Україні почала працювати громадська некомерційна організація – Асоціація фахівців з нерухомості (ріелторів) України (АФН(р)У), рос. – АСНУ. Вона об’єднує представників із 25 регіонів країни у 32 містах. На сьогоднішній день президентом асоціації є Піта Юрій Анатолійович.

У нашому місті активно працює та розвивається Чернівецьке регіональне відділення даної організації ЧРВ АФНУ. Всі його члени проходять сертифікаційні курси, відвідують майстер класи, тренінги проведені як нотаріусами, експертами з оцінювання нерухомого майна, представниками всеукраїнських банків, так і практикуючими рієлторами, спікерами в сфері нерухомості (зокрема Яцуба Володимир Миколайович, Кіркіна Ірина Анатоліївна, Бразас Едуард Іонович, Оганесян Артур Павлович, Піта Юрій Анатолійович, Холоменюк Олена Ігоріна та ін.), Міжнародні конференції, конгреси, з’їзди,  Ріелт-Fest тощо.

Асоціація покликана служити створенню економічних, правових, етичних  механізмів формування цивілізованого ринку нерухомості. Основне її завдання – об’єднання фахівців з нерухомості навколо спільних проблем, задач та інтересів, захист прав ріелторів, розширення можливостей професіоналів у підприємницькому, методичному та технічному розвитку, підвищення рівня обслуговування клієнтів та забезпечення захисту інтересів усіх суб’єктів ринку, а також співпраця фахівців на ринку нерухомості відповідно дотримання кодексу етики та Стандартів рієлторської діяльності.

Дана організація бере активну участь у розробці законопроекту “Про ріелторську діяльність”, «Національні стандарти ріелторської діяльності» та інших нормативних та законодавчих актів, що регламентують роботу ринку нерухомості.

Сертифікованим членам АФНУ видається свідоцтво про проходження сертифікаційних курсів, сертифікат, картка-посвідчення, які дійсні 3 роки і є свідченням професіоналізму їх власника.

Саме сертифіковані ріелтори АФНУ відповідають наступним вимогам:

  1. Є дійсно ріелторами, так як є членами Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів), а в Україні лише члени АФНУ за спеціальним Договором з Національною Асоціацією Ріелторів США (мають авторське право на назву «ріелтор») мають право називатися «ріелторами».
  2. Є освіченими фахівцями, тому що усі учасники програми добровільної сертифікації ріелторів мають базову вищу освіту, постійно беруть участь в навчальних семінарах та інших заходах, що сприяють зростанню знань та навичок.
  3. Є кваліфікованими рієлторами. Власники сертифіката проходять тижневе навчання за програмою, розробленою та затвердженою АФНУ, Фондом Держмайна України та Нотаріальною палатою України та складають відповідний кваліфікаційний іспит. Окрім того, не рідше ніж раз на два/три роки учасники підвищують і підтверджують свою кваліфікацію.
  4. Є легальними рієлторами. Усі члени АФНУ не бояться відкрито заявляти, що вони надають відповідні послуги та працюють легально відповідно до Законів України.
  5. Є рієлторами «з принципами», бо у своїй роботі дотримується Статуту АФНУ, прийнятого організацією Кодексу етики та Стандартів рієлторської діяльності. За їх порушення чи недотримання наступають штрафні санкції і подальше виключення з організації.
  6. Є «підконтрольованими» рієлторами. В регіональних представництвах АФНУ діє арбітражна комісія.
  7. Є “позитивними” ріелторами. Члени нашої організації люблять свою професію, мають активну життєву позицію, постійно підвищують свою кваліфікацію та прагнуть бути лідерами на ринку.

Приємно відмітити, що кожен агент з продажу нашого агентства є членом АФНУ і відповідно ЧРВ АФНУ, а наш директор Мензак Євгеній є головою комітету з піару Чернівецького регіонального відділення, і водночас є екс головою ЧРВ АФНУ (2019 і 2020 роки головування)

ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!